Welkom op de website van ADO'20 voetbalkampen!

   
  Dit is de website voor de voetbalkampen van ADO'20, mede mogelijk gemaakt door SWAT. Op deze site vind je alle informatie over het F-Kamp de E-dag en in de toekomst wellicht ook over andere kampen. Bezoek deze site als je op de hoogte wilt zijn van de nieuwsfeitjes, acties rond de kampen en over inschrijvingen van de kampen zelf. Voorheen werd er nieuws verspreid via het clubblad "De Vlotter", later kwam er een website voor ADO'20 in het algemeen, maar dit is dé site speciaal voor voetbalkampen.
   

  F-kamp 30 april & 1 mei 2020 afgelast!

  Beste deelnemers, ouders, verzorgers en sponsoren

   

  Met grote teleurstelling moeten we jullie mededelen dat het F-kamp 2020 niet doorgaat. Wij hebben lang in spanning gewacht maar zoals de regering vandaag heeft gepresenteerd, staat een ieder zijn veiligheid voorop.

   

  Volgend jaar zullen wij een aangepast evenement organiseren waarbij de junioren die overgaan naar junioren O10-11 worden meegenomen. Dit doen we zodat de junioren niet benadeeld worden door de crisis.

   

  De deelnemers en sponsoren van het F-kamp 2020 worden deze week benaderd met meer informatie.

   

  Met vriendelijke groet,

   

  De F-kamp organisatie

  Roy

  Chantal

  Danielle

  Brian


   

   
  De organisatie heeft inmiddels al behoorlijk wat ervaring door de jaren heen, zie: "organisatie" waarin wij ons voorstellen.

  Kijk gerust even rond op de pagina's.
  Heb je vragen of opmerkingen over onze site?
  Kijk dan even bij "Contact" en stuur ons een mailtje!

  Gerelateerde afbeelding